Jeg passer børn med hjertet forrest

Mit navn er Maria, jeg er 35 år og holder til i Silkeborg, hvor jeg bor med min mand og tre børn. Vores hus ligger for enden af en stille vej, og vi har masser af skov og natur i baghaven. Jeg er uddannet ergoterapeut og mindful dagplejer, og jeg går til hverdagen med et smil og nysgerrighed. Min kærlighed for natur og kreativitet er også en stor del af hverdagen i dagplejen.

En dagpleje er et vidunderligt sted, hvor et meningsfuldt børneliv får lov at fylde hver dag. Den skal emme af tryghed, ro og nærvær, som er hjørnestenene i børnenes trivsel og udvikling. Min dagpleje er et kærligt og støttende miljø, hvor børnene kan udfolde sig, lære og trives. Her får de mulighed for at opleve et meningsfuldt børneliv med tryghed, ro og nærvær som fundamentet for deres lykke og vækst. For mig er det min vigtigste opgave at kunne skabe en dagpleje, hvor netop nærvær og tryghed er helt essentielle værdier.

En kreativ hverdag i børnehøjde

I min dagpleje er det meningsfulde børneliv i centrum, hvor hver enkelt lille person er unik og værdsat. Jeg planlægger aktiviteter og leg, der matcher deres individuelle behov og interesser. Det er fantastisk at se dem lære og udfolde sig gennem deres leg, kreativitet og nysgerrighed. Jeg elsker at inddrage kreative aktiviteter, hvor børnene får lov at slippe fantasien løs.

Vi tager ofte ud af huset på cykelture, gåture og besøg – gerne ud i naturen og i skoven, der er lige i nærheden. Dagplejefaciliteterne strækker sig over 90 kvadratmeter og har eget køkken, indgang og toilet med alle de nødvendige puslefaciliteter. I forhaven er der en dagplejehave, som er lavet i naturmaterialer. Jeg serverer også primært hjemmelavet økologisk mad, kold som varm, og bruger danske råvarer.

Har du spørgsmål til mig?

Du er altid velkommen til at tage fat i mig, hvis du vil høre nærmere om min dagpleje.
Hvis du gerne vil vide mere om åbningstider, priser og andet praktisk, kan du kontakte mig på maria.bogh@gmail.com eller 28 40 20 38.