En kreativ hverdag med børnene i centrum

Hej, mit navn er Maria. Jeg er 35 år gammel og har en baggrund som ergoterapeut, men mit hjerte banker for at skabe et meningsfuldt børneliv i mit virke som mindful dagplejer. Jeg ser det som min vigtigste opgave at kunne skabe et rum, som emmer af ro, nærvær og tryghed for børnene. Gennem en legende tilgang til livet ønsker jeg at give dem muligheden for at udfolde deres fantasi og kreativitet.

Jeg går til verden og hverdagen med en nysgerrighed og iver for altid at blive bedre til det, jeg gør. Jeg læser meget og har en rækker kurser inden for børn og sundhed – og så er jeg også ved at uddanne mig til børnesundhedsvejleder. Mit hjerte banker for mit fag og for at fortælle om det gode børneliv, hvor tryghed er kernen.

Natur, ro og nærvær

Jeg bor i Silkeborg sammen med min mand, Søren, og vores 3 børn, der går i skole. Vi har fundet vores drømmehjem for enden af en stille vej, hvor naturen er lige i nærheden. Skoven er vores baghave, og den bliver tit besøgt af både familien og dagplejen. Vi har også legepladser og søer i baggrunden, som vi også tit er ude ved.

I forhaven har jeg indrettet en dagplejehave lavet af naturmaterialer, hvor der er masser af muligheder for leg og udforskning tæt på naturen, så der er plads til at opdage nye ting hver dag. Naturen spiller en stor rolle i hverdagen, og sammen med kreativiteten vil den danne rammerne om en tryg hverdag med plads til udfoldelse og nærvær.

Har du spørgsmål til mig?

Har du lyst til at høre mere om mig, mine projekter og dagplejen, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig på maria.bogh@gmail.com eller 28 40 20 38.