Fordybelse, ro og kreativitet

Jeg elsker at fordybe mig i kreative projekter, for der er noget helt magisk ved den kreative proces. Der er plads til at gå alle veje, og der er ikke noget rigtig og forkert. Det gør det for mig til en fri måde at udtrykke sig på og give mig selv den ro, det giver at forsvinde ned i en tegning. Det handler bare om at lade fantasien og kreativiteten få frit løb.

Min kærlighed for den kreative udfoldelse tager jeg med mig i alt, hvad jeg laver. I dagplejen er de kreative projekter en fast del af hverdagen, hvor børnene får lov at male og tegne i lange baner. På min Instagram-konto kan du følge med i, hvilke projekter vi laver og se de fine resultater, der kommer ud af det. Her er der masser af inspiration til andre kreative sjæle derude.

Kreativitet i harmoni med naturen

Jeg er glad for også at kunne dele, at jeg er i gang med at skrive en bog, der udkommer til efteråret. Den kommer til at hedde ”NATURKREA”, og den kommer til at kombinere to af de ting, jeg holder allermest af, nemlig natur og kreativitet. Så det kan du holde øje med, hvis du deler min kærlighed for fordybelse i de to ting. Du kan også finde nogle af mine prints her på hjemmesiden, som du gratis kan printe ud og arbejde med. Det er en nem måde at komme ind i den kreative fordybelse og finde ro en travl hverdag.